Domov > Novice

Novice

Obvestilo 14. 3. 2020

 

Spoštovani,

Medicinski center Vid obvešča vse paciente in stranke, da bodo zaradi situacije v zvezi z epidemijo bolezni Covid-19 od 14. 3. 2020 vse ambulante podjeta Vid d.o.o. (okulistika, dermatologija, estetska medicina, kozmetika in optika) do nadaljnjega zaprte.  Zavedamo se, da lahko le skupaj pripomoremo k zajezitvi bolezni, zato smo vam hvalezni za razumevanje.
O novostih glede ponovnega odprtja, vas bomo sproti obveščali.  
V primeru hujših težav z očmi, lahko pokličete na telefon: 041 631 833 dr. Francija Šalamuna, spec. oftalmologa.
Za zdravje, ostanimo doma!  

Inovacija v estetski medicini - PROFHILO, prvič v Sloveniji v Estetiki Vid

Eden glavnih trendov v svetu estetske medicine in pomlajevanja je zagotovo 'manj je več' - manj ličil in lepša koža. O porastu tega trenda priča dejstvo, da so dermatološki tretmaji postali vse bolj priljubljeni ne le za glajenje kože in odstranjevanje gub in brazgotin, temveč tudi za doseganje in vzdrževanje dolgotrajne svežine kože.

Z najnovejšim medicinskim preparatom Profhilo, ki je novost v svetu estetske medicine, lahko delujemo na vse zgoraj omenjeno. Profhilo deluje kot filer, ojačevalec kože (booster) in mezoterapija!

Doživite popoln vid z vrhunsko predpisanimi in izdelanimi očali Rodenstock! Novo v Centru Vid

V Centru Vid imamo od novembra 2019 novo tehnologijo DNEye® Rodenstock za predpisovanje in izdelavo vrhunskih očal za vaš popoln vid.

Tudi naša dermatologinja, mag. Ana Benedičič, dr. med., bo nosila nova očala in bo z novimi DNEye optimiziranimi očalnimi lečami uživala v popolnem vidu.

 

Novo v Centru Vid - Najsodobnejši laserski sistem za operacije oči na svetu

V našem Centru smo zelo ponosni, ker lahko našim pacientom ponudimo najsodobnejši laserski sistem za operacijo oči na svetu SCHWIND AMARIS 1050RS Black Limited Edition.

Laserski sistem, ki se uporablja za refraktivne in terapevtske operacije roženice (laserske operacije dioptrije), združuje trenutno najnaprednejše tehnologije. 

Novost v Centru Vid - Hiperbarične kisikove terapije (HBOT)

 V mehki komori, ki jo uporabljamo v našem Centru, je tlak do 2-krat večji od tlaka okolice, zato tudi dihamo večjo koncentracijo kisika (O2), in so učinki na naše zdravje in počutje boljši.

HBOT se uporablja že več kot petdeset let po vsem svetu za zdravljenje ali izboljšanje stanja po in pri boleznih ter izboljšanje splošnega zdravja. 

Tretma traja približno 90 minut.

Podjetje Vid d.o.o. prejelo certifikat kakovosti ISO 9001:2015

 

Naše podjetje je postalo imetnik certifikata kakovosti, ki je dragocena pridobitev za našo organizacijo, saj odseva našo uspešnost in trajno usmeritev k docela profesionalnemu in doslednemu načinu izvajanja naše dejavnosti.

 

ISO 9001 je mednarodni standard upravljanja kakovosti, ki temelji na principih, ki so pomembni za gradnjo dobrih poslovnih praks in za uspešno poslovanje kot so:

 

      - osredotočenost na stranke,

 

      - vodenje,

 

      - vključevanje zaposlenih,

 

      - procesni pristop,

 

      - sistemski pristop k vodenju,

 

      - stalne izboljšave,

 

      - odločevanje na podlagi dejstev ter

 

      - korekten odnos s poslovnimi partnerji

 

 

Novo v Centru Vid - LPG® ENDERMOLOGIJA®

Tehnologija LPG je klinično preizkušena tehnologija in znanstveno dokazano rešuje problem kopičenja maščob, celulita in povešene kože. 

Novo v Centru Vid - skleralne leče

 

Skleralne leče omogočajo presentljivo dober vid pri osebah s keratokonusom ter dokazano zmanjšajo potrebo po transplataciji roženice pri napredovanem keratokonusu.