Domov > Optika > Ponudba

Ponudba

KOREKCIJSKA OČALA

Ponujamo široko izbiro ženskih in moških okvirjev od najcenejših, ki jih dobite tudi na recept do vrhunskih okvirjev različnih blagovnih znamk. Če potrebujete očala za delo, branje, vožnjo, in vam videz ni najpomembnejši, vam lahko ponudimo visoko kakovostne očala po neverjetno nizki ceni.
V očala lahko vgradimo enožariščna stekla (očala za daleč ali za blizu), dvožariščna stekla (očala za blizu in daleč v enem) ter večžariščna stekla (očala za vse razdalje), ki si jih lahko sami izberete oz. jih izberemo mi  med kakovostnimi proizvajalci stekel.

V Centru Vid imamo od novembra 2019 novo tehnologijo DNEye® Rodenstock za predpisovanje in izdelavo vrhunskih očal za vaš popoln vid. DNEye očalne leče so personalizirane, wave front korigirane očalne leče. S tem se slika na mrežnici bistveno izboljša in vid je tako popoln, da vaših starih očal ne boste želeli nikoli več uporabljati.

SONČNA OČALA

Naša pestra izbira sončnih očal izbranih modnih, retro, klasičnih  in športnih očal različnih blagovnih znamk, vas bo zagotovo očarala.
Lahko pa vam izdelamo tudi sončna očala z dioptrijo v želeni barvi in stopnji zatemnitve ter polarizacijska sončna očala z dioptrijo (primerno za športnike, jadralce in za vse, ki od sončnih očal pričakujete nekaj več). Vsa sončna očala, ki jih prodajamo imajo 100% UVA in UVB zaščito.

OTROŠKA KOREKCIJSKA IN SONČNA OČALA

Očala, ki so prilagojena za otroke različnih starosti. Očala za najmlajše imajo ortopedski nosnik, saj otroci še nimajo razvitega nosnega korena. Lahko so posebej ukrivljena za ušesi, da jim pri igri ne zdrsnejo z obraza. Otroška očala so tudi ustrezno zaščitena, da se otrok z njimi ne poškoduje. Sončna očala za otroke imajo 100% UVA in UVB zaščito.

SPECIALNA OČALA

- Očala s polarizacijskimi stekli
- Športna očala z dioptrijo
- Športna očala z večžariščnimi stekli
- Očala s fotosenzibilnimi stekli

KONTAKTNE LEČE

Po navodilu zdravnika specialista, lahko v našem Centru nabavite tekočine za leče in kontaktne leče (dnevne leče, 14 dnevne leče, mesečne leče, torične/cilindrične leče, posebne leče) različnih blagovnih znamk.
LUPE IN POVEČAVA
Ročne in specialne teleskopske lupe.

DODATKI ZA OČALA

Vrvice, etujiji, krpice.