Domov > Estetika > Naša tehnologija

Naša tehnologija

Laser Asclepion MCL 31 Juliet  se uporablja za zdravljenje stresne urinske inkontinence in sindroma ohlapne, suhe in atrofične nožnice.

Laser Asclepion MCL 31 Dermablade se uporablja za kirurško odstranjevanje kožnih izrastkov in zdravljenje kože poškodovane od sonca, brazgotin in strij.

Nordlys™ Multi-Application Platform | Candela Medical se uporablja za odpravljanje kožnih neestetizmov: odstranjevanje pigmentnih lezij, odstranjevanje kapilar na obrazu in nogah, strij, brazgotin, bradavic, glivičnih nohtov, aktiničnih keratoz, aken, zdravljenje starajoče kože, gub,...

 

Ultraformer III je neinvazivna multifunkcijska naprava, ki uporablja fokusiran ultrazvok pri katerem z isto sondo hkrati delujemo na kožo in podkožje. Z njo izvajamo neinvazivni lifting kože obraza in učvrstimo kožo na telesu. Ultrazvočni nastavki na različnih globinah fokusirano segrejejo majhen volumen kože, kar povzroči krčenje kolagena in spodbudi novotvorbo kolagena.

 

 

Lipocontrast® je kontrastna kriolipoliza, s katero s trojnim termalnim šokom učinkujemo na maščobne celice in povzročimo, da se maščoba utekočini in kristalizira, ter se tako uničijo maščobne celice. Z Lipocontrastom®  lahko uničimo maščobne celice na: trebuhu, bokih, hrbtu, zadnjici, stegnih, kolenih, rokah, na podbradku in v pasu. S postopkom ne poškodujemo okoliških tkiv, deluje samo na maščobne celice.

 

 

 

Ellman radiofrekvenčni aparat uporabljamo za odpravljanje kožnih neestetizmov (kapilare, posamezne dlake, bradavice, fibromi, ostali benigni kožni izrastki).

Er-YAG ablativni laser se uporablja za preoblikovanje povrhnjice in gornjega dela usnjice za glajenje in obnavljanje kože, proti razširjenim gubam, za dvig tonusa, odstranitev brazgotin, benignih znamenj.

 

 

 

 

Odvečno lokalizirano telesno maščobo odstranjujemo z lasersko lipolizo. Za te posege uporabljamo laser SmartLipo (Nd-YAG laser).

Z laserjem TriActive in metodo Dermodynamic vidno zmanjšamo celulit, uporabljamo ga tudi za kozmetični laserski lifting obraza s katerim dosežemo čudovit mladosten izgled.

 

 

Za glajenje kože in gub, za pomlajevanje obraza, vratu in dekolteja uporabljamo Skin Peeler - mikrodermoabrazija s kristali.

Za napeto in bolj čvrsto kožo z vidno zglajenimi gubami na obrazu, vratu, dekolteju in hrbtišču rok. Za napeto kožo na rokah , nogah in trebuhu. Brez kirurškega noža ali uporabe injekcij.

Napredna radiofrekvenčna tehnologija s Pelleve sistemom

 

 

Lasersko odstranjevanje dlak
Za dolgotrajno odstranjevanje poraščenosti.


 

 

 

 

 

 

 

 


Hydro2  piling
Neinvaziven, naraven in sproščujoč tretma za pomladitev kože z osupljivimi rezultati:
• globinsko čiščenje obraza
• zmanjšanje aken
• vodno dermabrazijo
• globoko hidracijo in oksigenacijo
• infuzijo hranil/vitaminov/hialuronske kisline/DMAE (lifting)
• limfno drenažo
• pomladitev kože – glajenje drobnih gub, posvetlitev madežev


 

 

HyperVibe
Revolucionarna vibracijska vadba za učvrstitev in oblikovanje telesa.
Preprosto. Učinkovito. Varno.
 
.

 

 

Vitalizacijska terapija s HiTop ® za revitalizacijo in regeneracijo telesa.

Terapijo priporočamo za blaženje stresnih situacij, pri regeneraciji psihofizične izčrpanosti ali zgolj kot preventivno vitalizacijsko terapijo. 

Tehnologija LPG® ENDERMOLOGIJA® je klinično preizkušena tehnologija in znanstveno dokazano rešuje problem kopičenja maščob, celulita in povešene kože.