Domov > Aktualno

Aktualno

 

Podarimo laserski lifting Triactive

V prazničnem mesecu decembru 2019, vam ob nakupu paketa postopkov LPG ali postopka Lipocontrast PODARIMO laserski lifting Triactive + masko s hialuronsko kislino.

Doživite se na novo!

Estetika Vid

t:053302670

m:estetika@vid.si

Oktobrske vesele urice v Estetiki Vid

Pozdravljeni,

 
v mesecu oktobru vam v času Veselih uric, to je med 12.00 in 16.00, ponujamo storitev fotoepilacije (lasersko odstranjevanje dlak) po neverjetno ugodni ceni - 20%. 
 
Več o postopkih si lahko preberete na naši strani: http://www.vid.si/si/vsebina/Estetika/lepotna-medicina/dlake/
 
Za proste termine in rezervacije, pošljite povpraševanje na mail: estetika@vid.si ali pokličite na telefon 05 330 26 70.
 
Privoščite si nekaj kvalitetnega, zaslužite si!
 
Estetika Vid
 

Rožnati oktober... Podarite si hiperbarično kisikovo terapijo

Drage gospe, smo v rožnatem oktobru, svetovnemu mesecu boja proti raku dojk.

 
Ker se dnevno srečujemo z ženskami, ki so preobremenjene, utrujene, izgorele, vam drage ženske, v mesecu oktobru nudimo hiperbarične kisikove terapije po znižani ceni -20 % (60 EUR).
 
Več o HBOT terapijah si lahko preberete na naši spletni strani: http://www.vid.si/si/vsebina/Estetika/Hiperbaricne-kisikove-terapije/
 
Doživite se na novo!

 

 

Darilo Estetike Vid za Dan žena

Drage ženske, gospe, dame!

v petek 8. marca je naš dan, zato bomo vsako gospo, ki bo v petek kupila ali koristila v našem lepotnem Centru kakršnokoli lepotno storitev obdarili z darilnim bonom za laserski ligting obraza po metodi Dermodynamic.

Vabljene in doživite se na novo!

                        Ženska ekipa Estetike Vid

Čas je za pilinge

Če imate težave s pigmentnimi  nepravilnosti (npr. starostne pege, sončne pege …), suho in hrapavo kožo, aknami in poakenskimi brazgotinami, drobnimi gubami, s kožnimi nepravilnosti, ki nastanejo zaradi mastne kože in razširjenih por, so pilingi prava rešitev za vas.

V februarju smo za vas pripravili pomladitveni bonbonček. Ker je sedaj še pravi čas za kemične pilinge, to so postopki v estetski dermatologiji, ki so namenjeni izboljšanju videza kože, vam v februarju nudimo paket 4 pilingov za ceno 180 Eur, ob nakupu profesionalnega seta Dermaceutic za nego kože doma.

Razgibajmo novo leto!

Pozdravljeni,

pred kratkim smo vstopili v novo leto in zagotovo se je v nas prebudila marsikatera želja, ki bi si jo želeli izpolniti. 

Ker vemo, da je gibanje pomembno za zdrav življenski slog in tega si vsi želimo, vam v januarju in februarju poleg nakupa 6 postopkov s tehnologijo LPG, ki je klinično preizkušena tehnologija in znanstveno dokazano rešuje problem kopičenja maščob, celulita in povešene kože, podarimo še 6 vodenih visoko intenzivnih treningov na aparaturi HyperVibe. Vse skupaj za 250 Eur, kar je cena samo za postopke z tehnologijo LPG.

Več o tehnologiji LPG si lahko preberete na naši strani: http://www.vid.si/si/vsebina/Estetika/lepotni-salon/oblikovanje-telesa/ o tehnologiji HyperVibe pa tukaj: http://www.vid.si/si/vsebina/Estetika/lepotni-salon/hypervibe-vadba/

Več informacij lahko dobite po telefonu: 05 330 26 70 in po e-pošti: estetika@vid.si.

Doživite se na novo tudi v novem letu!

PRAZNIČNI URNIK CENTER VID

Spoštovani,

 
obveščamo vas, da bodo okulistični center z optiko in estetski center zaradi praznikov zaprti od 24.12.2018 do 3.1.2019!
 
Srečno!

Praznični popust pri nakupu darilnih bonov

 Spoštovani,

pred koncem leta imamo še eno prijazno novico za vas.

Estetika Vid vam v sredo 19. 12. in  v četrtek, 20. 12. 2018 nudi praznični 10 % popust pri nakupu darilnih bonov za lepotne storitve in naše najnovejše hiperbarične kisikove terapije (HBOT). Darilni boni veljajo pol leta od datuma izdaje.  

Za informacije nas lahko kontaktirate na e-pošto: estetika@vid.si, pokličete na telefon 05 330 26 70 ali pridete osebno v naš estetski center, v sredo 19. 12. med 12.00 in 20.00 in v četrtek, 20. 12. 2018 med 8.00 in 16.00 .

Vse dobro vam želimo in doživite se na novo!

Estetika Vid