Domov > Novice

Novice

Novo v Centru Vid - LPG® ENDERMOLOGIJA®

LPG® že več kot 30 let ponuja najnovejšo opremo in tehnologije, ki v celoti ustrezajo potrebam žensk in moških, ki skrbijo za svoj videz in zdravje. Če postopke LPG endermologie®  vključimo v na splošno zdrav režim življenja z uravnoteženo prehrano in redno športno dejavnostjo, dosežemo s postopki pozitivne dražljaje celic, ki le te "ponovno aktivirajo", kar jim omogoča, da ponovno dosežejo optimalno delovanje. Vključevanje postopkov LPG endermologie® v življenjski slog pomeni izbiro inteligentnega in odgovornega načina ohranjanja aktivnega in pomlajenega telesa.

 

Tehnika endermologija, s pomočjo LPG patentirane motorizirane lipomasažne glave, neboleče in brez stranskih učinkov nežno stimulira kožo, da ponovno aktivira upočasnjeno celično aktivnost. Prebujene ciljne celice nato obnovijo kožo od znotraj, kar se odraža na vidno pomlajeni koži in preoblikovanem telesu.

 

Že po 6 postopkih lahko vidite in občutite bolj čvrsto in preoblikovano telo (zmanjšamo maščobne obloge, zgladimo celulit, učvrstimo kožo, preoblikujemo telo, noge postanjejo lahkotnejše). Odvisno od starosti in problema je priporočljivo opraviti več postopkov. 

 

Rezultati so spektakularni in dolgotrajni, LPG terapije (limfna drenaža, lipomasaža in terapija za ohlapno kožo) pa sproščujoče in prijetne.

 

Preberite več... 


<< Nazaj