Domov > Novice

Novice

Naše podjetje Vid d.o.o. prejelo posebno nagrado kot prejemnik certifikata odličnosti

Spletni certifikat »Odlično srednje, malo ali mikro podjetje« oziroma »Excellent SME Slovenia« je priznanje za odlično poslovanje, ki ga Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z uveljavljeno bonitetno hišo Coface Slovenija izdaja najboljšim srednjim, malim in mikro podjetjem, ki kljub zaostrenim gospodarskim razmeram še vedno poslujejo korektno in pozitivno.Tako jim povečuje kredibilnost in jih izpostavlja kot primere dobre poslovne prakse. Poglavitni nameni izdaje certifikata so povečevanje transparentnosti trga, promocija dobrih srednjih, malih in mikro podjetij, promocija varnega poslovanja in promocija dobrih poslovnih običajev, kar so tudi smernice EU za spodbujanje malih in srednjih podjetij k večji poslovni odličnosti. 

Osnova za izdajo certifikata je bonitetna ocena in redni monitoring bonitetne hiše Coface 

Na letnem srečanju prejemnikov certifikata Excellent SME (certifikat odličnosti) GZS, ki se ga je udeležilo preko 80 imetnikov tega certifikata, so bile podeljene tudi nagrade 11 podjetjem in podjetnikom, ki so uspeli pridobiti certifikat dve leti zapored in imajo v zadnjem letu po metodologiji družbe Coface najvišjo bonitetno oceno 10.

 
Ob tej priložnosti je generalni direktor GZS Samo Hribar Milič dejal, da poslovni rezultati imetnikov certifikata Excellent SME potrjujejo, da so bili v preteklih letih nadpovprečni, imajo dobro vizijo poslovanja, ter se zavedajo, da so sami nosilci sprememb. Poudaril je, da slovensko gospodarstvo deluje vse bolje. V 2016 je ustvarilo boljše poslovne rezultate kot kdaj koli prej. GZS si bo prizadevala, da bodo pogoji poslovanja v prihodnje še znosnejši, boljši in prijaznejši, ter bo še naprej promovirala odličnost in uspešnost slovenskih podjetij.
 
 
Več o srečanju si lahko preberete na povezavi...https://excellent-sme.gzs.si/
 
Časopis Primorske novice je ob tej priložnosti v sredini izdaji (25.1.2017) objavil članek o podelitvi te posebne nagrade, saj so med 11 prejemniki certifikata kar tri primorska podjetja.
 
 

<< Nazaj