Zadnje novice

Seminar Obravnava nepoškodbene bolečine v vratu

Ambulanta za poškodbe in obolenja gibal Koglot Jelerčič in Medicinski center Vid organizirata 6. 9. 2016 strokovni seminar na temo NEPOŠKODBENE BOLEČINE V VRATU.

Seminar je namenjen splošnim zdravnikom, fiziatrom, ortopedom, kirurgom, fizioterapevtom in vsem ostalim, ki jih omenjena problematika zanima.

Podjetje Vid d.o.o. prejelo certifikat kakovosti ISO 9001:2008

Naše podjetje je konec junija 2016 prejelo certifikat kakovosti ISO 9001:2008. 

Pridobljen certifikat ISO 9001:2008 potrjuje zavezanost podjetja Vid d.o.o. k odličnosti in zagotavljanju visoke kakovosti za svoje stranke ter skrbi za izboljšanje notranjih poslovnih procesov.

Novo v Estetskem centru Vid in v Sloveniji: Zdravljenje stresne urinske inkontinence Juliet

 

 

Vas obremenjuje nekontrolirano uhajanje urina npr. pri kašljanju, napenjanju, telovadbi, plesu, hoji, počepanju, odvajanju blata, pri spolnih odnosih?

Imate občutek neprožnosti in zmanjšanje občutenja v nožnici, ob ob spolnih odnosih ne more doseči zadovoljstva?

 

Z novo lasersko tehnologijo (Laser Asclepion MCL 31) in patentiranim nastavkom Juliet, ki ga imamo v Estetiki Vid pri ženskah uspešno zdravimo stresno urinsko inkontinenco, sindrom ohlapne, suhe in atrofične nožnice in pomlajujemo nožnico.


Z laserskim postopkom, ki je neboleč in traja manj kot 15 min, postane nožnica bolj čvrsta, prožnejša, bolj elastična in bolj polna. Na novo se vzpostavi anatomsko stanje, kot je bilo, preden so nastopile težave. Ker stena nožnice ni več povešena in se okrepi, lahko daje oporo sečnici in urin ob naporu več ne uhaja.

 

 

 

E-novice

Vpišite vaše podatke in brezplačno vam bomo pošiljali ugodnosti in akcije.

* Ime:
* Email: